Zot Zomerslot: Diksmuide’s Magisch Einde van de Zomer

Beleef een sensationele afsluiting van de vakantie vol van sprankelende verrassingen en fonkelende vreugde. Zie je het al voor je? Het kabbelende geluid van kinderstemmen die weerklinken tussen de eeuwenoude bomen van het Ter Zaele domein in Beerst. Helder blauwe luchten boven je, het gras onder je blote voeten en de zon die je huid kust met zijn warme stralen. Jouw hart vult zich met pure zomerse vreugde. Op 31 augustus, van 10 tot 16 uur, tovert het stadsbestuur dit serene domein om tot een betoverend speelparadijs, een onvergetelijk zomers slotakkoord dat echoot in de harten van alle kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Een explosie van kleur, geluid en smaak

Op www.diksmuide.be/jeugd, als een digitale schatkaart, ontvouwt zich het volledige programma van deze gratis zomerse dag. Bereid je voor op een “smörgåsbord” van levendige activiteiten en zintuigprikkelende ervaringen die je meenemen op een reis naar het onbekende. Elke activiteit is een nieuw avontuur, elke ervaring een nieuwe herinnering.

Ontketen de Magie van Zot Zomerslot

Maar hoe maak je deel uit van dit sensationele spektakel? Het is eenvoudiger dan het vangen van een zomerbries. Vanaf 1 juli, als de zon hoog aan de hemel staat, ga je naar webshopdiksmuide.recreatex.be. Daar registreer je jezelf als ouder en verbind je de namen van je kinderen met je account. Als een moderne tovenaar zoek je vervolgens naar ‘Zot Zomerslot’ in het ‘Jeugddienst’ menu op de homepage.

Helden Gezocht voor Zot Zomerslot

Elk magisch spektakel heeft zijn helden nodig. Wil jij een van de sterren zijn die deze dag in goede banen leiden? Als je 16 jaar of ouder bent en een halve of hele dag de tijd hebt, kun je deel uitmaken van het dreamteam dat deze dag onvergetelijk maakt. Neem contact op via 051 79 32 70 of jeugd@diksmuide.be en word deel van de magie.

Voor meer informatie kan je terecht bij de jeugddienst, gelegen op Koning Albertstraat 24, of contacteer hen via 051 79 32 70 of jeugd@diksmuide.be. Dus trek je stoutste schoenen aan, verover de zomer en laat je meeslepen in het sensationele eindspektakel van Zot Zomerslot.

( Tekst geschreven door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )