Zondag 2 juni: Qui-Vive presenteert ‘Here comes the sun’

Het koor Qui-Vive presenteert ‘Here comes the sun’ op zondag 2 juni in de Academie Waregem. Een concert dat het publiek meeneemt op een reis door betoverende landschappen en een vlucht over de wereld, om zo de vakantiesfeer te omarmen. Na het concert kunnen bezoekers genieten van een zomerse BBQ. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

Op zondag 2 juni om 17u verwelkomt de Academie Waregem het koor Qui-Vive voor hun nieuwste concert: ‘Here comes the sun’. Een ode aan de zomer, een verfrissende bries in een tijd van kwakkelweer.

Een reis doorheen betoverende landschappen

Qui-Vive belooft het publiek mee te nemen op een reis doorheen betoverende landschappen en op een vlucht over de wereld. Het is bijna alsof je de zon op je gezicht voelt en de zeebries ruikt terwijl je luistert naar hun muziek. Een concert van Qui-Vive is immers meer dan alleen muziek; het is een totaalervaring die je onderdompelt in de vakantiesfeer.

Een zomerse BBQ om af te sluiten

Na het concert kunnen de bezoekers genieten van een heerlijke zomerse BBQ, waardoor de vakantiesfeer nog even kan worden vastgehouden.

Iedereen is welkom!

Qui-Vive nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring. Of je nu een liefhebber bent van koormuziek of gewoon op zoek bent naar een manier om in de vakantiestemming te komen, ‘Here comes the sun’ belooft een onvergetelijke middag te worden.

Praktische informatie

Tekst Serge Jansen van www.westnieuws.be