Zinderende Zwin Natuur Park: Een Wonderlijke Wandelrevolutie voor Blinden en Slechtzienden!

Een Revolutionaire Stride in Natuurbeleving

Verhuld in het prachtige landschap van Knokke-Heist heeft Zwin Natuur Park samen met Anymedia, een prestigieus centrum voor toegankelijke communicatie en media, een betoverende wandelgids voor blinden en slechtzienden onthuld. Op een zonovergoten dinsdagmiddag om 14.30 uur vond deze historische onthulling plaats, als een fonkelende diamant onder een wolkenloze hemel.

Het Pad Verlicht Voor Alle Natuurliefhebbers

Zwin Natuur Park is voortaan niet alleen een paradijs voor ziende natuurliefhebbers, maar ook een stralend baken van hoop voor blinden en slechtzienden. Door het introduceren van deze innovatieve wandelgids, kunnen zij nu ook hun zintuigen laten prikkelen door de betoverende charme van het park.

Een Zintuiglijke Reis Door de Natuur

De revolutionaire gids, een meesterwerk van multisensorische ervaring, bevat voelplaten en audiobeschrijvingen, waarmee de bezoekers op een zintuiglijk avontuur langs vijf betoverende stopplaatsen in het park worden geleid. Het is een onvergetelijke reis die de schoonheid van de natuur in alle facetten belicht, zelfs voor degenen wiens ogen de wonderen van de wereld niet kunnen zien.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )