WZC Ter Linde lanceert zomeractie ‘Op wieltjes’ met carwash voor rolwagens en rollators

Woonzorgcentrum Ter Linde in Hooglede organiseert deze zomer een unieke en praktische actie genaamd ‘Op wieltjes’. Met trots kondigen ze de lancering aan van een speciale carwash-service exclusief voor rolwagens en rollators. Het informatiemoment tevens het startschot van deze zomeractie, vindt plaats op donderdag 13 juli om 14.30 uur op de parkeerplaats van wzc Ter Linde, gelegen aan de Gitsbergstraat 36 in Hooglede.

Een verfrissende zomeractie voor rolwagens en rollators

WZC Ter Linde verwelkomt de zomer op een bijzondere manier door mensen met een rolwagen of rollator de kans te geven om hun mobiliteitsapparaten grondig te laten reinigen. De carwash ‘Op wieltjes’ is bedoeld om bewoners van het woonzorgcentrum en andere geïnteresseerden in de omgeving een handige service te bieden die hun dagelijks leven gemakkelijker maakt.

Informatiemoment markeert de start van deze bijzondere zomeractie

Op donderdag 13 juli vindt het persmoment plaats, waarbij vertegenwoordigers van WZC Ter Linde en andere genodigden samen zullen komen om de aftrap van de carwash ‘Op wieltjes’ te vieren. Het persmoment is tevens een gelegenheid om meer inzicht te krijgen in deze innovatieve zomeractie en de voordelen ervan voor de rolstoel- en rollatorgebruikers.

Locatie en tijd van het informatiemoment

Het informatiemoment zal plaatsvinden op de parkeerplaats van wzc Ter Linde, gelegen aan de Gitsbergstraat 36 in Hooglede. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid bij te wonen op donderdag 13 juli om 14.30 uur.

Een zorgcentrum dat verder denkt

WZC Ter Linde staat bekend om zijn innovatieve en vooruitstrevende aanpak in het bieden van hoogwaardige zorg. Met de carwash ‘Op wieltjes’ laten ze opnieuw zien dat ze zich inzetten om het leven van hun bewoners en andere mensen met mobiliteitsproblemen te verbeteren. Deze zomeractie belooft een succesvolle en gewaardeerde toevoeging te worden aan de dienstverlening van het woonzorgcentrum.

Een uitnodiging om deel te nemen

WZC Ter Linde nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de carwash ‘Op wieltjes’. Of je nu een bewoner bent van het woonzorgcentrum, een buurtbewoner met een rolwagen of rollator, of gewoon nieuwsgierig bent naar deze unieke zomeractie, kom langs op het persmoment en ontdek hoe deze carwash-service het dagelijks leven van mensen met mobiliteitsbeperkingen kan vergemakkelijken.

Een verfrissend initiatief in de zomerse sfeer

De carwash ‘Op wieltjes’ belooft een verfrissende ervaring te worden voor rolwagens en rollators tijdens de zomermaanden. Dankzij WZC Ter Linde kunnen mensen met mobiliteitsproblemen genieten van schone en goed onderhouden apparaten, wat bijdraagt aan hun comfort en zelfstandigheid.

Samenwerken voor een betere gemeenschap

Deze zomeractie van WZC Ter Linde zou niet mogelijk zijn zonder de steun van de gemeente Hooglede. Hun samenwerking en betrokkenheid bij het welzijn van de gemeenschap laten zien dat ze zich inzetten voor een inclusieve en zorgzame omgeving voor alle inwoners.

Noteer de datum en kom langs!

Markeer donderdag 13 juli in je agenda en kom langs op het infomoment van de carwash ‘Op wieltjes’ bij wzc Ter Linde. Dit is een kans om getuige te zijn van een geweldig initiatief dat het dagelijks leven van mensen met mobiliteitsproblemen aanzienlijk verbetert. Mis deze unieke gelegenheid niet en ontdek hoe WZC Ter Linde zorgt voor een zomer vol gemak en comfort voor rolwagens en rollators.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )