Winnaars fotozoektocht van Beweging.net – Lichtervelde

Beweging.net-Lichtervelde werkte als alternatief voor de sneukelroute op Rerum Novarum een fotozoektocht uit met een prijzenpot ter waarde van € 200,00. Een wandeling van ongeveer 5,5 km leidde de wandelaars doorheen de Lichterveldse woonwijken op zoek naar de locatie van de foto’s.
Iedereen kon gratis en vrij deelnemen vanaf 21 mei tot en met 30 juni 2020. Ongeveer 220 deelnemers trokken hun wandelschoenen aan. Daarvan dienden 192 deelnemers hun antwoordformulier in, en dit vormde het antwoord op de schiftingsvraag: hoeveel formulieren werden er ingediend op 30 juni 2020?
Op zaterdag 11 juni 2020 werden de prijzen onder de vorm van aankoopbonnen Lichtervelde ter waarde van elk € 10,00 coronaproof uitgedeeld aan de gelukkigen op de parking van zaal Ten Boomgaerde. Alle prijswinnaars hadden alle foto’s correct gevonden en werden dus gerangschikt op de schiftingsvraag. De winnaar schatte het aantal ingediende formulieren op 185.


De gelukkige winnaars:
1 An Vanhaelewijn: wint 4 aankoopbonnen
2 Steven Deburghgrave wint 3 aankoopbonnen
3 Olga Desmet wint 2 aankoopbonnen
4 Bart Cools, Davy Van Colen, Luc Carbonez, Wendy Germonprez, Koen Labeeuw, Chantal Dewaele, Danny Lingier, Johan Renier, Walter Vandecasteele, Isabel Maertens en Gunther Vinckier winnen elk 1 aankoopbon.


Door het succes van dit jaar kijken de winnaars en de organisatoren al uit naar een volgende editie in 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *