Wielerclub Groot De Haan presenteert de 44ste Omloop Duin en Polder

De 44ste editie van de Omloop Duin en Polder belooft wederom een hoogtepunt te worden op de wielerkalender van De Haan. Met een parcours dat zowel de fysieke als mentale kracht van de renners op de proef stelt, en een sfeer die kenmerkend is voor de ware geest van de wielersport, is dit een evenement waar zowel jong als oud van zal genieten.

De Haan, 24 april 2024

Na het daverende succes van vorig jaar, keert Wielerclub Groot De Haan terug met de 44ste editie van de Omloop Duin en Polder, een niet te missen evenement voor elite zonder contract en beloften. Op woensdag 24 april 2024 zullen de deelnemende wielrenners zich over een parcours van 120 kilometer, verdeeld over 13 ronden, met elkaar meten, waarbij ze niet alleen strijden voor de ereplaatsen maar ook voor de prestigieuze lokale Boxbergprijs.

Het hart van de wedstrijd

Het sfeervolle Ricordi, gelegen aan de Koninklijke Baan 88 in De Haan, vormt opnieuw het centrale inschrijvings- en supporterspunt. Deze locatie, die vorig jaar al de spil was van het evenement, belooft weer het kloppende hart te zijn waar officiële afgevaardigden van Cycling Vlaanderen, de moedige renners, enthousiaste supporters en toevallige bezoekers samenkomen.

Spannende strijd tegen de klok

De officiële start van de race wordt om 15.00 uur gegeven aan Sfeercafé Ricordi, waar ook de adembenemende finish verwacht wordt rond 17.00 uur. De renners zullen hun uithoudingsvermogen en strategisch inzicht inzetten om als eerste over de finishlijn te komen in deze uitdagende race.

Een traditie van sportiviteit en samenhorigheid

De Omloop Duin en Polder staat al jaren bekend als een evenement dat niet alleen sportieve prestaties in de kijker zet, maar ook de gemeenschapszin en de liefde voor de wielersport viert. Wielerclub Groot De Haan nodigt eenieder uit om deel uit te maken van deze bijzondere dag, gevuld met spanning, vreugde en wielrennen op zijn best.

Auteurs tekst: Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be Foto van vorig jaar.