Wervik schittert op 18 augustus 2023 met groots benefiet voor meerdere dierenasielcentra

Wervik, 18 augustus 2023, 17:30 uur – Feestzaal Gemeenschapscentrum De Knippelaar, Hoogland 19, 8940 Wervik, België.

In het hart van Wervik

Op een zonnige zomerdag in het pittoreske Wervik, waar het verleden en het heden samensmelten, organiseert vzw De Steuners een bijzondere benefiet. Hun missie? De welzijn van dieren in nood verbeteren. De plek? Feestzaal Gemeenschapscentrum De Knippelaar, een locatie die vandaag zal bruisen van solidariteit en muziek.

Liefdadigheid in de spotlights

Drie goede doelen staan centraal tijdens dit evenement: Knuffelpootjes, Poezewoef en Hoop voor zwervertjes. Organisaties die dagelijks inzetten om het leven van dieren een beetje mooier te maken. Deze avond wordt niet alleen een viering van muziek, maar vooral van medeleven en vrijgevigheid.

Muzikale charme van Wervik

Het publiek zal worden vermaakt door verschillende muzikale acts: Suzy Marrel betovert met haar stem, The Panhandlers brengen ritme en melodie, en The Royal Gents zorgen voor een vorstelijke afsluiting van de avond.

Meer dan alleen muziek

Een tombola trekt de aandacht, met de volledige opbrengst bestemd voor de eerder genoemde goede doelen. En voor de fijnproevers? Een heerlijke spaghettimaaltijd ‘à volonté’ voor de volwassenen (€12) en kinderen (€8). Voor degenen die een lichtere hap verkiezen, zijn er broodjes beschikbaar als alternatief.

Naast het culinaire en muzikale aanbod, zullen er diverse stands opgesteld staan waarvan de opbrengst eveneens naar de goede doelen gaat.

Praktische informatie

Voor wie rechtstreeks voor de optredens wil komen, bedraagt de toegang €5. De deuren zwaaien open om 17:30 uur en de optredens starten stipt om 18:00 uur en duren tot 20:00 uur.

Voor meer informatie kan men zich richten tot vzw De Steuners op het volgende nummer: 0499/83.34.58 en 0474/81.62.46 of email vzswsteuners@hotmail.com

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )