Wegens succes verlengd – Betoverend Brugge: het zomerspektakel ‘Owla Showtime’ belooft magie en muziek

Hemel van vermaak in de voormalige Heilige Familiekerk

Het toneel voor dit exorbitante spektakel is de voormalige Heilige Familiekerk, nu de sublieme evenementenlocatie Owla Brugge, gelegen in het betoverende hart van de stad. Hier schittert het sterrenensemble, waaronder het onverwoestbare Eurovisie icoon Johnny Logan, de melodieuze Liliane Saint-Pierre en de veelzijdige Helmut Lotti.

Magische medley van muzikale majesteit

‘OWLA Showtime’ biedt niet enkel een podium aan deze illustere figuren, maar ook aan een kleurrijke caleidoscoop van talent. De fabelachtige acrobatiek van DUO Giurintano laat monden openvallen, terwijl illusionist Rafael het publiek in vervoering brengt met zijn mystieke trucs.

Muzikale begeleiding en humoristische intermezzo’s

Dirk Van Vooren, de humoristische lijm die alle betoverende acts aaneensmeedt, verrijkt de show met zijn grappen, grollen en hilarische schetsen. Ondertussen zorgt de symfonische ondersteuning van Lou Roman en zijn liveband voor een muzikale melodie die resoneren met de harten van de toeschouwers. Het sprankelende showballet completeert het tableau, zorgend voor de swingende beentjes op het podium.

Het tijdperk van ongeëvenaarde spektakels is aangebroken

‘Owla Showtime’ tovert een regen van sterrenstof over de stad Brugge. Een oogverblindende revue, geweven uit de draden van humor, muziek, magie en acrobatie. Een spektakel dat men niet mag missen. De tickets zijn beschikbaar via: www.owlabrugge.be

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be