Wandeltocht door verborgen schoonheden van Kortemark

Op 14 en 15 oktober 2023 organiseert Toerisme Kortemark een speciale wandeltocht genaamd “Dag van de trage weg”, waarbij deelnemers worden uitgenodigd om zowel bekende als onbekende paden van Kortemark te verkennen. De exacte route wordt vooraf aangekondigd op hun Facebookpagina.

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023, telkens om 14u.

Ontdekking van stille paden

Als de herfst zijn kleurenpracht spreidt over het landschap, nodigt Kortemark uit tot een introspectieve reis door haar minder betreden paden. Het is niet slechts een wandeling, maar een viering van de rust, de natuur en het verborgen erfgoed van dit schilderachtige gebied.

Details van de tocht

De precieze route, zorgvuldig uitgestippeld om de wandelaars het beste van Kortemark te bieden, wordt enkele dagen voor de betreffende datum onthuld. Voor zij die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, een tipje van de sluier zal worden opgelicht op de facebookpagina van Toerisme Kortemark.

Betrokkenheid en organisatie

Dit evenement wordt met passie georganiseerd door Toerisme Kortemark, een entiteit die de rijke diversiteit en schoonheid van hun regio erkent en deelt. Voor meer informatie of vragen, kan men rechtstreeks contact opnemen met het toeristisch centrum.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be