Vurige belofte van het Beach Festival in Nieuwpoort en op radio Nostalgie

Het Beach Festival, gepresenteerd door Nostalgie, belooft dit jaar een onvergetelijk muzikaal spektakel te worden in Nieuwpoort. Met namen als Mika, Texas, Zara Larsson en Billy Ocean op de line-up, biedt het festival een breed scala aan muzikale stijlen die zowel op het festivalterrein als op de radio te horen zullen zijn.

Van hitmachine tot popdiva: een zomerfeest om niet te vergeten

Ongeacht welke muzikale smaak je hebt, de line-up van dit weekend’s Beach Festival, gepresenteerd door Nostalgie, laat weinig te wensen over. Met namen als de dynamische Mika en de tijdloze Texas, de Zweedse popdiva Zara Larsson en discolegende Billy Ocean, wordt het Maritiem Park in Nieuwpoort omgetoverd tot een walhalla voor muziekliefhebbers.

Het pittoreske Maritiem Park, gelegen bij de jachthaven van Nieuwpoort, vormt het schilderachtige decor voor dit jaarlijkse zomerfestijn dat voor het eerst uitgebreid is naar twee volwaardige festivaldagen.

Een festival voor iedereen, op het podium en op de radio

De brede programmering van het festival – waar ook Noordkaap, Arsenal en Suzan & Freek hun opwachting maken – weerspiegelt de veelzijdigheid en inclusiviteit waar Nostalgie voor staat: een feelgood-zender die mensen van alle leeftijden met elkaar verbindt.

Voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om Nieuwpoort te bezoeken, wordt het festival tot in de woonkamer gebracht. Zowel op vrijdag als zaterdag zal Nostalgie “Beach Festival Radio” uitzenden, live vanaf het festivalterrein, van 7 uur ‘s ochtends tot middernacht. Luisteraars kunnen genieten van live fragmenten, interviews met artiesten en sfeerreportages van het festival. Op zondagochtend biedt Nostalgie de “Morning After”-show aan, een muzikale reflectie op het voorgaande feest.

Tickets, tijdschema’s en alle praktische informatie zijn beschikbaar op www.beachfestival.be.

( tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )