Vrouwen met Durf organiseren in Ichtegem groots ribbetjesfeest : culinair genot voor een nobel doel

Op 26 augustus 2023 organiseert de groep ‘Vrouwen met Durf’ hun jaarlijkse ribbetjesfeest in Ichtegem. Het evenement steunt dit jaar ‘Boven de Wolken’, een organisatie die families helpt met het verwerken van verlies. De gasten kunnen genieten van een avond vol lekker eten en dans, met DJ Sea Side aan de draaitafel.

Het pittoreske dorp Ichtegem in West-Vlaanderen maakt zich op voor een eetfestijn met een hart. De bezielers van de groep ‘Vrouwen met Durf’ brengen de gemeenschap samen voor hun jaarlijkse ribbetjesfeest, dit jaar met een bijzondere insteek.

Een feestmaal ten gunste van Boven de Wolken

Zaterdag 26 augustus 2023, om precies 18.30 uur, zal de Keibergstraat in Ichtegem bruisen van gezelligheid en hartelijkheid. De Sporthal, de nieuwe locatie voor het evenement sinds 2021, zal de vrolijke gasten verwelkomen voor een avond van culinair genot en altruïstische vreugde. De opbrengst van het evenement gaat dit jaar naar ‘Boven de Wolken’, een organisatie die getroffen families helpt het verlies van een geliefde te verwerken door middel van mooie, respectvolle fotografie.

Een avond vol lekkernijen en muziek

Bij aankomst worden gasten begroet met een verkwikkend aperitief, waarna ze kunnen genieten van smaakvolle ribbetjes of sappige kip, zorgvuldig bereid door Steven Tyvaert. Het festijn wordt afgerond met een ijsje als dessert, een zoete afsluiter van een warme avond.

Maar het plezier houdt daar niet op. DJ Sea Side zal de avond opluisteren met opzwepende muziek, en nodigt alle dansliefhebbers uit om hun benen los te gooien op de dansvloer. De kinderen worden niet vergeten; er is een speeltafel voorzien om hun avond net zo onvergetelijk te maken.

Praktische details

Inschrijving voor dit grootse feest dient te gebeuren vóór 17 augustus 2023. De kosten bedragen €25 voor volwassenen en €15 voor kinderen tot 12 jaar. Vooraf storten kan op rekeningnummer BE75.1030.5300.8851, op naam van ‘Vrouwen met Durf’. Betaalde kaarten kunnen op de avond zelf aan de kassa worden opgehaald, of worden vooraf thuisbezorgd.

Voor kaarten en verdere informatie kan u contact opnemen met voorzitter Agnes Deman op 051/58 91 43 , of met Annie op 0474/60 33 78 en Ilse op 059/29 59 40

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )