Viering 5 jaar OC ‘t Centrum Torhout

In september 2018 werd ontmoetingscentrum ‘t Centrum opgericht. Dit 5-jarige bestaan kan dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom pakken de vrijwilligers van OC ‘t Centrum uit met een heus feestprogramma. ‘t Centrum is een samenwerkingsverband tussen het Lokaal Bestuur Torhout, Tordale, Covias, PVT De Ent, ‘t Groot Hertsberge, O’zon en Hart boven Hard. Dit jaar zal de verjaardag een hele dag gevierd worden in de Beerstraat.

Op dinsdag 19 september vieren we feest. In de voormiddag gaan we van start met een receptie. Hiervoor zijn de verschillende partners en vrijwilligers maar ook het schepencollege, de gemeenteraad en de organisatie die op één of andere manier betrokken zijn bij ‘t Centrum uitgenodigd. Tijdens deze receptie bedanken we ook de organisaties (CERA, driekart VZW en Fonds van de Burgemeester) die het ontmoetingscentrum financieel ondersteunden. Er wordt met een hapje en een drankje geklonken op de vijfde verjaardag, een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen jaren.

In de namiddag, om 14 uur, gaan de deuren voor iedereen open. De mensen van Tordale voorzien voor elke bezoeker een heerlijk frisse mocktail. De vrijwilligers halen alles uit de kast om een dessertbuffet in elkaar te steken dat gratis wordt aangeboden. Heb je zin om zelf iets te bakken? Alle dessert zijn meer dan welkom. Ondertussen zorgen twee dj’s voor gepast muziek om het feest helemaal compleet te maken. Je kan DJ Ricky aan het werk zien van 14 tot 16 uur en DJ Zjeronimo van 16 tot 18 uur. We hopen er samen een spetterende dag van te maken.
“‘t Centrum is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisend ontmoetingscentrum dat niet meer weg te denken is uit Torhout. Het is mooi te zien hoe de vele partners en vrijwilligers minstens 5 keer per week vol enthousiasme ‘t Centrum open houden. Ik ben dan ook trots om als schepen van sociale zaken officieel het dessertbuffet te openen.”, aldus schepen Ine Debruyne.

Ook na dit feest staan er nog tal van activiteiten op het programma voor dit najaar, zoals een halloweenbingo, een spelletjesnamiddag met tapas en een karaokeavond. Hou dus zeker onze facebookpagina in de gaten of spring eens binnen tijdens de openingsuren. Ook zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers.

Openingsuren ‘t Centrum
Maandag van 17 tot 20 uur
Dinsdag van 13 tot 18 uur
Woensdag van 9 tot 12 uur
Donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur
Elke eerste en derde zondag van de maand van 14 tot 17 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *