Vief Torhout nodigt u uit voor… Daguitstap ‘Genieten in Noord-Frankrijk’ op woensdag 11 mei 2022

De opstap is voorzien aan de parking van het Ravenhofpark, Karel de Ghelderelaan te 8820 Torhout. Vlaanderen in Frankrijk, een geliefkoosde bestemming. U bent pas over de grens en de geborgenheid en gemoedelijkheid van de Frans-Vlaming brengen u reeds in een vakantiesfeer. De streek is u bekend en toch zitten er steeds verdoken plaatsjes die u nauwelijks kent. U bezoekt onder andere het openluchtmuseum van Village Saint-Joseph en maakt een boottocht doorheen het natuur- en stiltegebied van Clairmarais.Het volledige programma van deze uitstap kan u consulteren via de website van Vief Torhout. 

Prijs: € 66Inbegrepen: daggids, autocar, koffie/thee en croissant, bezoek museum Village Saint-Joseph, aperitief, lunch en witte/rode wijn, koffie/thee en een boottocht met gids in Clairmarais. 

Inschrijven is betalen vóór woensdag 6 april 2022 op het rekeningnummer van Vief Torhout BE48 9733 8883 3527 met mededeling 110522 – aantal personen – uw telefoonnummer. U ontvangt enkele dagen vooraf nog een schrijven met de verdere details. 

Vragen omtrent het coronaproof zijn van deze Vief-activiteit? Surf naar www.viefwest.be en klik op ‘Zo blijven Vief-activiteiten coronaproof’. Info en inschrijven?Vief Torhout | Tel. 050 21 31 47 l info.torhout@vief.be l www.vief.be/vief-Torhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *