Verborgen juweel: de betovering van Q-Ties in Bredene

De hondenspeciaalzaak Q-Ties, gelegen in Kapelstraat 173 te Bredene, biedt een uitgebreid assortiment voor hondenliefhebbers. Onlangs officieel geopend door stadsbestuurders, staat de winkel klaar om zowel inwoners als bezoekers te bedienen.

In de kronkelende lanen van Bredene, waar geschiedenis en heden hand in hand gaan, ligt de Kapelstraat 173. Hier, genesteld tussen de andere etalages, schittert een nieuwe aanwinst voor de stad: Q-Ties, de hondenspeciaalzaak die niet zomaar een winkel is.

Een rijke oase voor trouwe viervoeters

Bij het betreden van Q-Ties wordt men onmiddellijk begroet door een geur van versheid – het unieke aroma van kwaliteitsvoeding voor honden. De planken zijn rijkelijk gevuld met voedzame traktaties, terwijl een assortiment van kleurrijke speeltjes lonkt naar zowel jonge pups als hun oudere metgezellen.

Elders liggen zachte manden en kussens uitgestald, wachtend om het nieuwe favoriete rustplekje te worden van menig hondenliefhebber. Hier is aan elk detail gedacht, met hart en ziel.

Een feestelijke ontvangst

Dit verhaal van passie en toewijding trok de aandacht van Bredene’s stadsofficials. In een stille getuigenis van waardering en steun werd Q-Ties onlangs officieel geopend door een selecte groep van het college van burgemeester en schepenen. Een krachtig signaal dat Bredene blijft investeren in kwaliteit en traditie, terwijl het openstaat voor vernieuwing.

Praktische informatie

Degenen die zich laten verleiden door de charmes van Q-Ties, kunnen de zaak bezoeken via hun website: www.Q-ties.be. De deuren staan dagelijks voor u open van 10 tot 18 uur, met een welverdiende rust op donderdag en zondag.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be