Unizo Torhout verwelkomt Vicky Verplancke als nieuwe voorzitter

Unizo Torhout kondigt met trots de benoeming aan van Verplancke Vicky als nieuwe voorzitter. Zij volgt Tanja Werbrouck op, die de organisatie naar nieuwe hoogtes leidde. De toekomst ziet er veelbelovend uit met Vicky aan het roer, terwijl Unizo Torhout doorgaat met het organiseren van impactvolle evenementen voor de ondernemersgemeenschap.

Torhout, 18 november 2023 – Unizo Torhout, een drijvende kracht in de lokale ondernemersgemeenschap, heeft vandaag met trots Vicky Verplancke, mede-zaakvoerder van Xclusive Bike, aangekondigd als hun nieuwe voorzitter. Zij neemt de fakkel over van Tanja Werbrouck van CLPT, die de organisatie vier jaar lang met verve leidde.

Een nieuwe fase voor Unizo Torhout

De benoeming van Vicky Verplancke markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Unizo Torhout. De organisatie, die bekendstaat om haar sterke evenementen zoals de jaarlijkse comedynight, trekt hiermee een nieuw voorzitterschap aan dat belooft de rijke erfenis van de organisatie voort te zetten.

Afscheid van een gerespecteerde leider

Tanja Werbrouck, die Unizo Torhout naar grotere hoogten heeft geleid, geeft met vertrouwen de leiding door aan Vicky. Onder haar voorzitterschap heeft de ondernemersvereniging zich stevig geworteld binnen de lokale gemeenschap, waarbij de nadruk lag op groei en samenwerking.

Toekomstvisie van Vicky

Vicky Verplancke spreekt haar dankbaarheid uit en benadrukt haar vastberadenheid om de successen van haar voorganger voort te zetten. Ze wil zich inzetten voor het bevorderen, ondersteunen en verbeteren van het ondernemerschap in Torhout, met waarden als gedrevenheid, eerlijkheid en betrokkenheid.

Dankbetuiging en vooruitblik

Unizo Torhout spreekt zijn dank uit aan Tanja Werbrouck voor haar uitzonderlijke toewijding en kijkt uit naar de frisse inzichten en het vernieuwde leiderschap dat Vicky Verplancke zal brengen.

Aankomend evenement: Een lach en een netwerk

De volgende netwerkactiviteit, gepland op 14 maart 2024, belooft een hoogtepunt te worden met Hans Cools, een rijzende ster in de Vlaamse comedy. Dit evenement wordt een perfecte gelegenheid voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en te genieten van een avond vol humor.

Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be