Triomf in aantocht voor Brugge, bij Koen & Marijke “In’t Nieuw Museum” op de “Beer Awards”

Bij Koen & Marijke In’t Nieuw Museum staat in de schijnwerpers bij de aankomende Beer Awards. Met een nominatie voor Beste Bierrestaurant onder de riem, kijken zij uit naar de uitslag op 13 februari 2024. Volg de uitreiking live of neem contact op voor meer informatie.

Recordbrekende deelname leidt tot nominatie

Met een ongekend aantal stemmen achter de rug, heeft het Beer Awards Digitaal Festival #BADF23 wederom de bierliefhebbende gemeenschap op zijn grondvesten doen schudden. Bij Koen & Marijke In’t Nieuw Museum, gevestigd in het hart van Brugge, staat op de drempel van erkenning, als een van de laureaten in de felbegeerde categorie Beste Bierrestaurant. De anticipatie groeit terwijl de finale uitslag nog op zich laat wachten; zullen zij de eerste, tweede of derde plek bemachtigen?

Een avond vol spanning en biercultuur

De ceremonie, gehouden in het iconische Duvel depot te Breendonk op dinsdag 13 februari 2024 om 19:30, belooft een spektakel te worden waarbij de crème de la crème van de bierwereld samenkomt. Voor zij die niet in persoon aanwezig kunnen zijn, biedt een livestream via Facebook de mogelijkheid het evenement vanuit huis te volgen.

Bereikbaarheid en informatie

Voor iedereen die vragen heeft of simpelweg de opwinding wil delen, staan Koen & Marijke klaar via mail op koen@koen-marijke.be, telefonisch op 050331280, of mobiel op 0495326204 of 0476233180. Het belooft een memorabele avond te worden waarbij de passie voor bier en gastronomie in de schijnwerpers staat.

Een hartelijke uitnodiging

Koen & Marijke nodigen iedereen uit om deel uit te maken van deze spannende tijd en hopen op een succesvolle avond. Voor meer informatie over hun bierrestaurant en om de sfeer alvast te proeven, bezoek hun website op www.nieuw-museum.com of volg ze op Instagram en Facebook.

Tekst Andy Vermaut +32499357495 en Serge Jansen +32468334833 van www.westnieuws.be email: contact@westnieuws.be