Torhoutse kinderboerderij opent opnieuw de deuren Bezoek mogelijk na inschrijving

Vanaf dinsdag 2 juni opent de kinderboerderij langzaam maar zeker terug de deuren. In eerste instantie enkel voor Torhoutse inwoners, daarna ook voor niet Torhoutenaren, maar met een voorrangsregeling voor Torhoutenaren.

Om alles in zo veilig mogelijke omstandigheden te laten verlopen, gaat de heropening van de kinderboerderij uiteraard gepaard met een aantal voorzorgsmaatregelen. Zo wordt het bezoek beperkt tot 2 uur per persoon, zal er een aangegeven route moeten gevolgd worden en blijft de speeltuin van de kinderboerderij voorlopig nog gesloten.

We willen de nieuwe manier van bezoeken goed op punt kunnen stellen en starten daarom volgende week met een aantal try-out dagen. De eerste bezoekers zijn welkom op dinsdagvoormiddag 2 juni, woensdagnamiddag 3 juni en zaterdagvoormiddag 6 juni. De openingsuren voor een bezoek na de testweek zullen geraadpleegd kunnen worden op de webshop http://webshop.torhout.be.

Inschrijven verplicht

Inschrijven is verplicht en kan via de webshop http://webshop.torhout.be. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Neem dan tijdens de kantooruren contact op met de kinderboerderij via het nummer 050 21 67 03 of met het Vrijetijdshuis via het nummer 050 22 07 70. Inschrijven kan vanaf donderdag 28 mei om 13 uur.
Torhoutse inwoners hebben automatisch een login voor de webshop.

Schepen van Landbouw, Hans Blomme: “Er wordt hard gewerkt om de bezoekers binnenkort op een veilige manier terug te kunnen verwelkomen. Onze medewerkers staan alvast te popelen om het publiek terug te mogen ontvangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *