Torhout presenteert: een feest in het hart van de stad

Op 6 september onthult Torhout zijn heraangelegde Markt met een grootse viering, waaronder het Belgisch Kampioenschap Belleman, een optreden van de Houtlandse dixieband en de kans om €4.000 aan marktbonnen te winnen.

Een hernieuwde stadskern verwelkomt u

Op 6 september nodigt Torhout alle inwoners en bezoekers uit om de pracht van hun heraangelegde Markt te aanschouwen. Het vernieuwde hart van de stad wordt niet zomaar geopend, maar wordt gevierd met een grandioos festijn.

Het kloppend hart van de stad herleeft

Torhout, bekend om zijn levendige gemeenschap en historische betekenis, zet een nieuwe stap in zijn voortdurende evolutie. Met de vernieuwing van de stadskern wordt een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis geopend.

Vier mee op het Belgisch Kampioenschap Belleman

Tussen 10 en 12 uur op deze gedenkwaardige dag zullen de tonen van de traditionele bellemannen weerklinken. Ze strijden om de eer en titel in het Belgisch Kampioenschap Belleman, een evocatie van het rijke verleden van onze Belgische steden en gemeenten.

Feestmarkt en muzikale klanken

De feestvreugde bereikt zijn hoogtepunt met de Houtlandse dixieband, die met hun swingende melodieën de perfecte ambiance zullen verzorgen. En er is meer! Bezoekers maken kans op maar liefst €4.000 aan marktbonnen, een genereus gebaar van het marktcomité in samenwerking met Torhout.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be