Torhout : live cultuur beleven met je familie op de Familiezondag van 9 augustus in Tuin de Brouckere


Op zondag 9 augustus kan je terecht in tuin de Brouckere voor een ‘coronaproof’ familiezondag waar je met je bubbel terecht kan voor cultuur voor kleine en grote mensen.

Er is de voorstelling ‘Springtime’. Een man en vrouw hangen aan veren. Ze springen, en springen, en springen … in elkaars armen. Ze zijn gelukkig, en gaa n het nog lang zijn. Een ‘over the top’ romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van de eerste ontmoeting tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.

In de DIY zeepkarrenrace ben jij zowel de racepiloot als de mechanieker. Je bouwt en sleutelt aan zeepkarren.

Tenslotte komt de ‘Mallemolen’: een volledig uit hout gemaakte carrousel met dierenfiguren, waarop 10 kinderen tegelijk kunnen plaatsnemen voor een aantal rondjes onvervalst draaimolenplezier.

“Springtime is een pure en grappige straatvoorstelling die bij iedereen tot de verbeelding spreekt, jong en oud, gemaakt met oog voor detail. Een van de grote successen van Oerol 2017.”, Wendy Moonen, programmeur straattheater Terschelling’s Oerol Festival.
Opgelet: Bij regenweer gaat de voorstelling door in de theaterzaal van CC de Brouckere
Controleer voor u vertrekt de locatie op www.ccdebrouckere.be
Breng uw mondmasker mee voor wanneer alles binnenshuis doorgaat en voor wanneer we buiten de 1,5m-regel buiten niet kunnen respecteren
Lieselotte Denolf, schepen van cultuur: “Eindelijk mag het opnieuw: live cultuurbeleving. Er valt heel wat te beleven in de zomer in Torhout, ook voor families. De familiezondagen, dat is kijken – naar een voorstelling – én doen, met de vele originele, beetje gekke acts. Dat allemaal op een veilige manier georganiseerd. Van harte welkom!’


Praktisch
Zondag 9 augustus 2020, vanaf 14 uur.
Tickets: Basistarief: 5 euro – Sociaal Pasje: 1.25 euro.
Info er reservatie: www.ccdebrouckere.be/familiezondag-springtime–doe-luik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *