Torhout Content uit de startblokken met het blokjesfestival


Torhout Content verwelkomt alle bouwers op het blokjesfestival.
Geef de stadskernvernieuwing mee vorm met Lego blokjes!
Met 150 kg lego blokjes kan je aan de slag om samen de stad te helpen (her)bouwen. Hoe ziet Torhout er uit in jouw verbeelding? Hoe zou Torhout er uit zien in pakweg 2052?
Laat de creatieveling in jezelf los. Ga samen met je (klein)kinderen naar hartenlust aan de slag met hopen gekleurde steentjes. Welke indrukwekkende of kleurrijke constructies toveren jullie uit je mouw?
Win een doos lego!
Na het bouwen wordt onder de deelnemers tot en met 15 jaar een lego doos verloot. (zie afbeelding op de flyer in bijlage)

Happy hour
Torhout content laat de deelnemers ook kennis maken met onze vereniging.
Daarom stellen wij onze activiteiten voor terwijl we alle deelnemers trakteren op een hapje en een drankje.

Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 2 april 2022 in Club de B, ’s Gravenwinkelstraat 5, te Torhout, van 14u tot 17u.
Deelname is GRATIS.
Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 30 maart 2022 via info@torhoutcontent.be of 0485703364

Neem voor meer info een kijkje op https://torhoutcontent.be/blokjesfestival.html of mail naar info@torhoutcontent.be

Contactpersoon: Bart Ameel
Over Torhout Content:
Torhout Content is een boeiende vereniging voor gezinnen met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin. We zijn in de Torhout Content ook bezig met wat ons wakker houdt : het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.
In Torhout Content doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo’n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen. De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *