Torhout : bestel je tickets voor activiteiten via de webshop!

Heel wat activiteiten starten terug op vanaf 1 juli. Wil je een bezoekje brengen aan het Kasteel van Wijnendale of het Museum Torhouts Aardewerk? Wil je een frisse duik nemen in het zwembad? Pik je graag één van de zomervoorstellingen van het Cultuurcentrum of een activiteit op de Kinderboerderij mee? Tickets hiervoor kan je vanaf nu reserveren via webshop.torhout.be.

Museum Torhouts Aardewerk & Kasteel van Wijnendale

Het Museum Torhouts Aardewerk opent op woensdag 1 juli coronaproof de deuren. Een week later, op woensdag 8 juli, opent het Kasteel van Wijnendale zijn deuren. Beide musea zijn open in juli en augustus van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.30 uur. In september zijn de musea open op woensdag en zondag.

Om onze bezoekers veilig te kunnen ontvangen nemen we een aantal maatregelen.
Er worden slechts een beperkt aantal mensen toegelaten in de musea. Wil je één van de musea bezoeken? Vergeet dan op voorhand geen ticket te reserveren.
Er wordt gewerkt met tijdsloten van 15 minuten waarbij telkens maximum 10 personen binnen mogen. Kom dus zeker op tijd.
Breng je ticket mee en ontsmet je handen bij aankomst.
Volg bij je bezoek de aangegeven route en haal geen andere bezoekers in.
Houd voldoende afstand (minimum 1.5 meter) van de andere bezoekers en medewerkers.
Het dragen van een mondmasker is aanbevolen maar niet verplicht.

Zwembad

Het personeel van het zwembad staat te popelen om iedereen vanaf woensdag 1 juli opnieuw te verwelkomen. Het aantal bezoekers wordt gelimiteerd in tijd en in aantal. Op deze manier kan ieders zwembeurt veilig verlopen.

Van maandag tot en met zaterdag van 14 tot 15.30 uur kan je in het zwembad terecht voor het spelenbad.
Recreatief zwemmen kan van maandag tot vrijdag van 18 tot 19.30 uur. Op donderdag kan je recreatief zwemmen in de ochtend van 8 tot 9.30 uur. Op zaterdagen en zondagen is er recreatief zwemmen van 10.15 tot 11.45 uur.
Voor baantjeszwemmen kan je op dinsdagen en vrijdagen van 20 tot 21 uur en op zondagen van 8 tot 9.30 uur terecht in het zwembad.

Vergeet niet om je ticket en gepast geld mee te brengen voor je kleedkastje (1 euro) of de zwembad- en de frisdrankenautomaat. Er wordt tijdelijk geen geld gewisseld aan de kassa. Enkel aansluitende zwemkledij is toegestaan in het zwembad.

Cultuurcentrum de Brouckere

Cultuurcentrum de Brouckere pakt uit met enkele leuke voorstellingen en activiteiten die helemaal coronaproof zijn. Op drie donderdagen kan je er terecht voor humor, muziek of theater. De allerkleinsten en hun familie kunnen cultuur opsnuiven op twee familiezondagen. Bij voorkeur in de wondermooie tuin de Brouckere, bij regenweer in de Mast of het Cultuurcentrum. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het cultuurcentrum: www.ccdebrouckere.be .

Kinderboerderij

Door de coronamaatregelen moeten ook alle activiteiten op de Kinderboerderij vooraf gereserveerd worden.

Ticket kopen?

Voor alle tickets van de musea, het zwembad, Cultuurcentrum de Brouckere en de Kinderboerderij kan je terecht op de webshop van Torhout: https://webshop.torhout.be

Bij alle reservaties gelden dezelfde regels:
Wie ziek is, blijft thuis.
Heb je een ticket gereserveerd en kan je niet komen wegens ziekte? Verwittig dan tijdig. Misschien kan iemand anders jouw plaats nog innemen.
Handen wassen met water en zeep of handen ontsmetten is verplicht.
Hou minimum 1,5 meter afstand van andere bezoekers buiten jouw bubbel.
Tickets zijn niet aan de kassa te verkrijgen, tenzij de activiteit niet uitverkocht is. Er kan enkel contactloos met de kaart betaald worden.

Heb je problemen bij het aankopen van een ticket? Neem contact op met de betrokken dienst. Zij helpen je telefonisch verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *