Thaise charme veroverde Bredene

Het grootste Thailand Festival van Europa keerde terug naar Bredene na een pauze van drie jaar. Met een breed scala aan culinaire en culturele hoogstandjes, evenals speciale optredens en de aanwezigheid van de Thaise ambassadeur in België, beloofde dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers.

19 augustus, 10:00 uur ‘t Paelsteenveld, Kapelstraat, Bredene

De culturele renaissance van een festival

Na een sabbatical van drie jaar is het grootste Thailand Festival van Europa terug in Bredene. De editie van 2023 belooft een onvergetelijke dag te worden. De rijke cultuur van Thailand wordt op deze dag op grootse wijze geëtaleerd, en men verwacht dan ook een enorme toeloop van duizenden enthousiastelingen.

Gastronomische verwennerij en culturele schatten

Het hart van het festival wordt gevormd door de ‘foodcourt’, een culinaire oase waar tal van Thaise restaurants hun heerlijkheden aanbieden. Maar het blijft niet bij eten alleen. De Thaise markt baadt in een sfeer van diversiteit waar bezoekers kunnen snuffelen tussen unieke souvenirs, verse Thaise groenten, ambachtelijke desserts en nog veel meer. En wie verlangt naar een moment van ontspanning, kan genieten van authentieke Thaise massages.

Spektakel en gratie op drie podia

Wat dit festival in Bredene uniek maakt, zijn de drie podia die het decor vormen voor een reeks betoverende Thaise dansen en optredens. De kers op de taart is dit jaar de beroemde Thaise zanger Pee Saderd. Met zijn live band en dansers brengt hij een show die de definitie van topentertainment herdefinieert. De prachtige kostuums en dynamische optredens van Pee Saderd zijn een geschenk voor het oog en het oor. En het mooiste? Zowel het festival als het concert zijn volledig gratis.

Een speciale gast uit Thailand

In het kader van dit grootse evenement zal H.E. Mr. Sek Wannamethee, de ambassadeur van Thailand in België, de festiviteiten vereren met zijn aanwezigheid. Rond 15:45 uur zal hij het publiek toespreken vanaf het hoofdpodium, een moment dat ongetwijfeld vele harten zal raken.

Contact en informatie:

Voor meer details kunt u contact opnemen via: 059/56 19 60 – toerisme@bredene.be

Afbeeldingscredit: Schepen van toerisme Alain Lynneel en Niki Hallemeesch van de dienst toerisme.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be