Tentoonstelling KIYOSHI in Bibliotheek Kortemark.

Body Positivity, dat is het thema van de tentoonstelling die je tussen 4 februari en 3 maart kan bezoeken in de bibliotheek van Kortemark. De Kortemarkse vereniging Rebelle bouwt vanuit haar visie aan een samenleving met gendergelijkheid als basis. Een samenleving waar alle vrouwen zich goed in hun vel voelen en onbeschaamd zichzelf kunnen zijn. Het thema van deze tentoonstelling sluit daar naadloos bij aan .
Kiyoshi is het Japanse woord voor ‘puur’. De portretten van fotografe Femke Den Hollander ademen die puurheid uit. Het goed genoeg lijf van de modellen is het perfecte lijf. Door zichzelf te tonen, versterken ze de kijker. Want je bent mooi helemaal zoals je bent! Deze tentoonstelling is een aanrader voor wie body-positieve zuurstof nodig heeft.
Op vrijdag 3 februari om 19u30 openen Bibliotheek Kortemark en Rebelle de tentoonstelling KIYOSHI in stijl! Fotografe Femke Den Hollander komt uitleggen hoe het project tot stand kwam. Het wordt een gezellige avond waarbij de expo uitgebreid bevraagd en bekeken kan worden. Met een kleine receptie kan je onder een hapje en een drankje genieten van de prachtige beelden van de fotografe. Inschrijven voor deze avond kan via Rebelle Kortemark op 0476/445797.

De tentoonstelling zelf is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek (kortemark.bibliotheek.be/adres-en-openingsuren) en loopt van 3 februari tot 3 maart in de bibliotheek van Kortemark (Brouwersplein 3, 8610 Kortemark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *