Technische hobbels vertragen zwembad heropening in Hooglede

De geplande heropening van het baantjeszwemmen in het Dienstencentrum Gid(t)s in Hooglede wordt vanwege technische problemen uitgesteld. Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te registreren voor updates.

HOOGELEDE – 14 september 2023

Onvoorziene technische problemen

De verwachte herstart van het baantjeszwemmen in het zwembad van het Dienstencentrum Gid(t)s in Hooglede, oorspronkelijk voorzien voor 21 september, stuit op onvoorziene technische problemen. Hierdoor is een uitstel noodzakelijk.

De uitdagingen van techniek en infrastructuur

Na zo’n lange sluitingsperiode zijn verrassingen zoals deze niet ongehoord. Het benadrukt het belang van zorgvuldig onderhoud en voorbereiding in een tijdperk waarin alles in een razendsnel tempo gaat. Deze situatie biedt een moment van reflectie over de uitdagingen van techniek en infrastructuur.

Blijf op de hoogte

Toegewijde zwemfans hoeven niet in het duister te tasten. Door contact op te nemen met het Vrijetijdspunt Trimard en hun e-mailadres te registreren, blijven ze direct geïnformeerd over alle updates omtrent het zwembad. Zodra er nieuws is over de heropening of eventuele verdere sluitingsdagen, worden zij als eersten geïnformeerd.

Voor meer informatie: Neem contact op met Vrijetijdspunt Trimard via e-mail: trimard@hooglede.be of bel naar 051 / 23 13 97.

Tekst door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *