Studeren in de Torhoutse Kinderboerderij !

Op zoek naar een stille ruimte om te studeren?
Studeer @ de kinderboerderij!
Studeren en je concentreren op je studies in het coronatijdperk is niet vanzelfsprekend. Jongeren hebben nood aan een andere omgeving dan hun ‘kot’ om zich te verdiepen in de leerstof. Daarom bieden we met het Lokaal Bestuur Torhout de mogelijkheid om te studeren in de Kinderboerderij.

Vanaf maandag 25 mei 2020 kunnen Torhoutse studenten van maandag tot vrijdag van 8.30 – 16 uur studeren in de kinderboerderij na inschrijving.
Vanaf 3 juni kan studeren tot 19 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12 uur.

Inschrijven verplicht
Inschrijven is verplicht kan via de webshop http://webshop.torhout.be. Ga naar ‘activiteiten’ en klik op ‘studeren in de Kinderboerderij’. Je hebt de keuze uit een halve of een hele dag. Vragen? Bel tijdens de kantooruren naar 050 21 67 03 (kinderboerderij) of 050 22 20 14 (jeugddienst).
Inschrijvingen starten vanaf vrijdag 22 mei om 13 uur.

Torhoutse inwoners hebben automatisch een login. (zie webshop). Studenten die in Torhout school lopen, niet in Torhout wonen en problemen hebben om thuis te studeren nemen contact op met de coördinator van de kinderboerderij 0473 78 80 60

“Meer dan andere jaren zijn onze jongeren op zoek naar een stille en aangename omgeving om te studeren. Ze willen even weg uit hun kot! In de kinderboederij kunnen ze zich in alle rust voorbereiden op deze wel heel bijzondere coronaproof examenperiode.” aldus schepen Hans Blomme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *