Stijn Ramboer van Sociaal Huis Koekelare organiseert: De kunst van gezond genieten met Michaël Sels

Michaël Sels, gerenommeerd chef en diëtist, geeft op 26 september een lezing over het genieten van gezonde voeding in CC De Balluchon in Koekelare. De focus ligt op méér genieten, vooral van groenten en fruit. De avond eindigt met een proevertje.

In een wereld waarin gezond eten vaak wordt benaderd als een lijst van verboden en beperkingen, komt Michaël Sels met een verfrissende blik op voeding. Deze getalenteerde chef en diëtist spreekt niet over minder, maar juist over méér. En niet alleen meer voedsel, maar vooral ook meer genot.

Meer dan voeding alleen

Ouders worden tegenwoordig bestookt met adviezen over wat wel en niet goed is voor hun gezin. Michaël, echter, richt zich niet op de ontberingen. In plaats daarvan pleit hij voor een overvloed aan groenten, fruit en, bovenal, plezier aan tafel.

Michaël Sels: een man van vele talenten

Met titels als chef bij Njam!Tv, hoofddiëtist van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en auteur, is Michaël Sels zonder twijfel een autoriteit op het gebied van voeding. Maar wat hem echt onderscheidt, is zijn passie voor het delen van kennis en persoonlijke ervaringen. Hij is niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een inspirerend verteller die anderen weet te raken met zijn verrassende en persoonlijke inzichten.

Een avond vol inspiratie

De lezing, die de intrigerende titel ‘Lekker lang leven’ draagt, vindt plaats op dinsdag 26 september om 19 uur in CC De Balluchon in Koekelare. Om de avond af te sluiten, wordt er een heerlijk proevertje aangeboden aan alle aanwezigen. De toegang is gratis, maar het is noodzakelijk om je van tevoren in te schrijven. Dit kan via sociaalhuis@koekelare.be of door te bellen naar 051 58 10 01. Zorg dat je erbij bent voor een avond die zowel smakelijk als verrijkend belooft te zijn.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be