Sterren schitteren op het Kust Schlagersfestival: muzikale magie in Plopsaland De Panne

Een betoverende namiddag vol harmonie

Het Proximus theater in Plopsaland De Panne was opnieuw het toneel voor een weergaloze avond vol muzikale pracht en praal, want de tweede editie van het Kust Schlagersfestival vond vandaag plaats. Als de zon langzaam onderging aan de horizon, verzamelden zo’n 850 liefhebbers van het genre zich om getuige te zijn van een spektakel dat de zintuigen zou beroeren en harten zou veroveren.

Dansend betoveren: Het ballet opent de show

De namiddag begon met een betoverende danceact van het ballet, wiens gracieuze bewegingen als een vloeiende symfonie dienden om het publiek te verwelkomen. Het was een indrukwekkende opmaat naar wat een onvergetelijke avond zou worden.

Paul Bruna: De vuurvonk die ontbrandt

Het publiek werd vervolgens getrakteerd op de onmiskenbare charme van Paul Bruna, een artiest wiens reputatie vooruit snelt. Met een harmonieuze mix van eigen nummers en geliefde hits van collega-artiesten, wist Bruna het theatercomplex in lichterlaaie te zetten. Zijn stem vulde de zaal en raakte de harten van allen die aanwezig waren.

Lindsay: Een ster aan de hemel

Na een korte adempauze betrad Lindsay het podium, klaar om haar kenmerkende hits ten gehore te brengen. Haar krachtige vocale bereik en innemende podiumaanwezigheid betoverden het publiek, en ze deelde de magie van haar bekende nummers met een dankbare menigte.

Luc Steeno: Een man met een gouden stem

Naarmate de namiddag vorderde, nam Luc Steeno het publiek mee op een reis door zijn muzikale carrière. Met zijn karakteristieke hits, waaronder het geliefde “k Voel me goed,” en zijn hit hij speelde accordeon, bewees hij opnieuw waarom hij een icoon is in de Vlaamse muziekscene. Zijn optreden liet het publiek in een euforische extase achter.

Een namiddag vol harmonie en voldoening

Na het betoverende concert verlieten de aanwezigen het theatercomplex met harten vol voldoening. Het Kust Schlagersfestival had opnieuw bewezen een van de meest geliefde culturele evenementen aan de Belgische kust te zijn, een namiddag die de kracht van muziek en samenhorigheid viert.

Volgende week, op woensdag, belooft de derde dag van het Kust Schlagersfestival opnieuw een schitterend spektakel te worden, met optredens van Paul Bruna, Vanessa Chinitor en Christof.

Tekst: Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be