Stadskantoor Torhout enkel nog toegankelijk op afspraak !

Dienst communicatie stad Torhout :

In de strijd tegen het Covid-19 virus (corona), riepen we reeds op om onnodige verplaatsingen naar het stadskantoor te beperken. Om onze continuïteit te verzekeren werd beslist om vanaf morgen, 18 maart enkel nog op afspraak te werken.

Stadskantoor dicht, werken op afspraak voor dringende zaken
We doen als lokaal bestuur ons uiterste best om de continuïteit te verzekeren en moeten daarom het risico op besmetting bij onze personeelsleden tot een absoluut minimum beperken. Daarom werd beslist om vanaf morgen, 18 maart de loketten te sluiten. Het stadskantoor zal enkel nog toegankelijk zijn op afspraak voor een beperkt aantal dringende producten. Meer info op www.torhout.be/update-17-maart-maatregelen-corona

Heb je een dringende vraag en denk je een afspraak nodig te hebben? Dan kan dat via het telefoonnummer 050 22 11 22. Een medewerker zal beoordelen of er inderdaad een afspraak nodig is. Indien niet, dan proberen we je zo goed mogelijk telefonisch of digitaal verder te helpen.

Document of attest nodig? Check www.torhout.be/eloket
We verwijzen ook graag door naar torhout.be/eloket voor de aanvraag van documenten en attesten.

Geef de boodschap door!
Gelieve de boodschap ook door te geven aan mensen in je omgeving die niet onmiddellijk op de hoogte kunnen zijn en bv geen toegang hebben tot digitale informatiekanalen. We denken daarbij vooral aan de ouderen in onze stad die hun verplaatsingen tot een minimum moeten beperken.

Voor vragen over de Torhoutse dienstverlening, bel 050 22 11 22 of mail info@torhout.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *