Samenkomst onder de sterren: De langste Tettertafel in Deerlijk komt eraan

Leon Defraeyeplein, 22 september – In het hart van elke gemeenschap vinden we verhalen, lach, en verbondenheid. En als er een evenement is dat deze essentie vangt, dan is het wel de ‘Langste Tettertafel’, een initiatief van ‘hallo buur(t)’. Het project, onder leiding van de energieke Tettermadammen Miek en Delphine, heeft het doel de banden binnen de gemeenschap te versterken.

Een viering van gemeenschap

Het idee achter de Tettertafel is eenvoudig maar krachtig: creëer een ruimte waar buren samenkomen, verhalen delen en de saamhorigheid van de gemeenschap vieren. Met de zomer op zijn eind, plant ‘hallo buur(t)’ deze speciale avond als een groots, sfeervol en buurtverbindend slotmoment.

Muziek, eten en verrassingen

Op het Leon Defraeyeplein wordt het publiek niet alleen getrakteerd op gesprek en gezelligheid, maar ook op muzikale noten door DJ De Wilde Vogel en een assortiment van lekkernijen. En voor die extra touch wordt elke buurtgroep die zich inschrijft, beloond met een gratis aperopakket.

Een extra lokkertje? Aan het eind van de avond is er nog een verrassing in petto voor de aanwezigen.

Praktische informatie

  • Datum en tijd: Vrijdag 22 september, 17.30 – 19.30 uur
  • Locatie: Leon Defraeyeplein, nabij het gemeentehuis
  • Toegang: Gratis
  • Aanmelding: Via deze link
  • In tijden waarin echte menselijke connectie soms ver te zoeken is, biedt de Langste Tettertafel een gelegenheid voor buren om dichter bij elkaar te komen, herinneringen te maken en de kern van gemeenschap te vieren.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be