Samenkomst in de zomerzon: een laatste groet aan het seizoen

Als de zomer zijn warme, lange dagen tot een eind brengt, verschijnen er tradities die ons samenbrengen. In de schaduw van de laatste zomerdagen biedt Hooglede een hartverwarmende traditie: een barbecue die het gemeenschapsgevoel versterkt.

Een avond onder de sterren met Burgemeester Demeyere

Zaterdag 2 september 2023 markeert de achtste keer dat Hooglede zich opmaakt voor deze jaarlijkse bijeenkomst. Burgemeester Frederik Demeyere opent de deuren van de Gulden Zonne, een plek die door zijn karakter en warmte dient als de perfecte gastheer voor zo’n evenement.

Vanaf 18u worden gasten verwelkomd met de belofte van sfeervolle gezelligheid. Om 18.30 uur wordt de barbecue ontstoken, waar geuren en smaken van goed bereid vlees en vurige kolen de lucht vullen.

Een rijke keuze aan smaken

De barbecue belooft, zoals altijd, een feest voor de zintuigen te zijn. Het menu? Een overvloed aan vers bereide gerechten die de essentie van de zomer vangen. En terwijl de grill zorgt voor de hartige smaken, vormt een buffet van frisse groenten en salades een perfect contrapunt. De avond begint met een sprankelend aperitief en eindigt op een zoete noot met een verfrissend ijsje.

Hoe deel te nemen aan deze zomerse viering

Mocht deze viering uw interesse wekken, dan zijn er verschillende manieren om uw aanwezigheid te bevestigen:

  • Een bezoek aan www.bbqburgemeester.be.
  • Een simpel telefoontje naar Lieve Van der Meulen op 0496/83 36 80.
  • Of door een gesprek met een van de toegewijde bestuursleden van CD&V Hooglede-Gits.

Een boodschap van gemeenschap en verbondenheid

Het voltallige bestuur van CD&V Hooglede-Gits draagt een simpele, maar krachtige boodschap uit: “Wij zijn er voor elkaar.” Voor degenen die moeite hebben om te komen, is er hulp beschikbaar. Het enige wat nodig is, is een seintje geven en een van de bestuursleden zorgt voor vervoer.

In naam van saamhorigheid en gemeenschap, hopen Frederik Demeyere en Lieve Van der Meulen, als respectievelijke burgemeester en voorzitter, velen van u te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be