Radiozender JOE komt terug naar Westende

Van vrijdag 1 juli tot maandag 15 augustus slaat het magische fun fair festival Joe Summer Island, zijn tenten terug op op de Koning Ridderdijk in Westende.

Bezoekers zullen door de Joe-dj’s getrakteerd worden op live radio, de leukste muziek en verrassende optredens. Hoe het dorp er precies zal uitzien en welke artiesten op het podium zullen staan, is nog een goed bewaard geheim.

“Vorige zomer stonden we met ons Joe Muziekrad in Westende en hebben we Vlaanderen getrakteerd op gratis ritjes en vooral heel veel goeie muziek”, aldus Joe-dj Sven Ornelis. “Dat werd met veel enthousiasme onthaald door onze luisteraars en daarom willen we hen deze zomer opnieuw in de watten leggen. En hoe… We doen dat grootser dan ooit met Joe Summer Island. Bakken muziek, iconische attracties en het lekkerste eten, dat zijn de drie elementen die ons pleziereiland zullen typeren. En dat allemaal in een kermisachtige sfeer waardoor je jezelf op Coney Island waant. Een bruisende plek om deze zomer te vertoeven en stoom af te laten!”

www.middelkerke.be/nl/nieuws

📷 DPG Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *