Prikkelarm genieten op Roeselare kermis

28 augustus, 15:00 – 17:00, Roeselare Centrum

In harmonie met de zintuigen

Van 25 tot en met 30 augustus dompelt Roeselare zich onder in festiviteiten, waar jong en oud zich kunnen laven aan de kermisattracties die de stad tot leven brengen.

In een poging om iedereen mee te laten genieten van deze feestelijke traditie, is er een speciaal moment gecreëerd. Op maandag 28 augustus, tussen 15:00 en 17:00 uur, transformeert de kermis in een oase van rust met gedempte muziek en zacht verlichte attracties, een unieke ervaring voor hen die de drukte willen vermijden.

Een verplaatste dinsdagmarkt

De dinsdagmarkt, een wekelijkse traditie, vindt op 29 augustus plaats op nieuwe locaties. De marktkramers, normaal gesproken op de Grote Markt en het Polenplein, zullen hun waren uitstallen in de Ooststraat, Sint-Alfonsusstraat en Noordstraat. Let op: dit zorgt voor een parkeerverbod op dinsdagochtend in de genoemde straten en de Sint-Alfonsusstraat zal gedeeltelijk afgesloten zijn voor verkeer.

Contactinformatie en meer

Voor meer details over deze levendige kermisweek kunt u terecht op www.visitroeselare.be. En mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de welwillende burgemeester, Kris Declercq. Hij staat u graag te woord en is bereikbaar via kris.declercq@roeselare.be of op het nummer 0495 54 74 09.

(Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be)