Plopsa verwelkomt Carl Lenaerts: een nieuw hoofdstuk breekt aan

Plopsa kondigt met trots de benoeming aan van Carl Lenaerts als hun nieuwe CEO. Met een rijke achtergrond bij Standaard Boekhandel, Kinepolis, Club Brugge en in de banksector, belooft Carl vernieuwende veranderingen en een voortzetting van de groei bij Plopsa.

In de golvende wereld van de entertainmentindustrie zijn veranderingen als een constant kabbelend beekje dat de stenen van vernieuwing en verandering doet glanzen. Plopsa, de parel van de Belgische pretparken, kondigt met trots en enthousiasme de benoeming aan van Carl Lenaerts als de nieuwe stuurman aan het roer.

Een man met ervaring

Carl, geen onbekende in de wereld van leiderschap en visie, heeft zijn sporen reeds verdiend. Tot recent was hij de kapitein van het schip genaamd Standaard Boekhandel. Daarvoor zwaaide hij de scepter bij iconen als Kinepolis, Club Brugge en zelfs in het diepe water van de banksector. Zijn kennis en kunde beloven een frisse wind te brengen in de zeilen van Plopsa.

Carl deelde zijn gevoelens over deze benoeming: “Mijn hart klopt vol verwachting en eer om het roer over te nemen bij zo’n uniek Belgisch instituut. Plopsa, met zijn sprankelende missie om bezoekers te betoveren met magische momenten, voelt als de perfecte volgende stap. Het is een voorrecht om schouder aan schouder te staan met het getalenteerde Plopsa-team en onze gezamenlijke visie tot leven te brengen.”

Een duidelijke toekomstvisie

Het duo Hans Bourlon & Gert Verhulst reflecteerde op de wisseling van de wacht: “Carl is de ideale kandidaat om de fakkel over te nemen en het volgende hoofdstuk van Plopsa’s illustere verhaal te schrijven. Onze dank gaat uit naar Koen Clement en Koen Peeters. Als interim-CEO’s hebben zij een stevig fundament gelegd waarop Carl kan bouwen. Hun expertise en toewijding zal verder resoneren vanuit hun posities in de raad van bestuur.”

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be