Opening vernieuwde sporthal Ichtegem

Na een jaar van grondige verbouwingswerken gaat de sporthal in Ichtegem opnieuw open. Naast een uitbreiding van de polyvalente ruimte en berging, extra kleedkamers en een vernieuwde en uitgebreide cafetaria ziet de sporthal er vanaf nu fris en hip uit. De gemeente organiseert daarom een feestelijk openingsweekend op 29 en 30 september 2018.

Op zaterdag 29 september opent de vernieuwde sporthal in Ichtegem de deuren van 14 tot 19 uur. Voor de kinderen is er een gratis indoor springkastelenfestival. De volledige grote zaal van de sporthal wordt ingepalmd door super coole springkastelen. 3 ervaren animatoren houden een oogje in het zeil terwijl de ouders kunnen genieten op het terras van de vernieuwde cafetaria Extra Time. Op zaterdag zijn er ook de ganse namiddag initiaties op reuzetrampolines.

Op zondag 30 september sluiten we het weekend extra feestelijk af. Om 14 uur opent het pop-upterras op de parking van het sportcentrum. Dan start ook Discobar In-Motion (Bart Tuyaerts) met een DJ-set. Vanaf 15 uur kunnen alle kinderen komen genieten van de interactieve kindershow ‘De Sportkampioen’. Ook het indoor springkastelenfestival blijft tot 19 uur open (opnieuw met begeleiding van animatoren)! Om 17 uur volgt een optreden van Gene Thomas gevolgd door de Schlagerkoningin Laura Lynn om 17.45 uur. Afsluiten doen we met DJ In-Motion. De volledige show wordt gepresenteerd door Ignace Crombé.

De toegang is het hele weekend gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *