Onder de schaduw van jaloezie: vrouw ontmoet haar einde tijdens een nacht in Flémalle

In Flémalle leidde een fatale ontmoeting tussen voormalige geliefden tot de dood van een jonge vrouw na een uitbarsting van jaloezie. De jongeman is beschuldigd van opzettelijke doodslag en zit vast in de gevangenis van Lantin. Het tragische incident heeft een jong kind moederloos achtergelaten.

Een fatale ontmoeting

Op een sombere avond in Flémalle, waar de lichten van oude straatlantaarns de schaduwen van vervlogen liefde werpen, vond een tragedie plaats die het stadje voor altijd zal tekenen. In een huis gelegen aan Thier Beauduin, was het noodlot van een jonge vrouw, geboren in 1997, reeds besloten voordat de ochtend de donkerte verscheurde.

De jonge man, met wie ze twee jaren van haar leven had gedeeld, zag hun relatie slechts een vijftiental dagen eerder eindigen. Toch, door het lot gedreven, bevonden ze zich op die fatale avond opnieuw in elkaars gezelschap.

Jaloezie’s venijnige staart

Terwijl de nacht zich dieper om het huis wikkelde, stond hij op om zichzelf aan een maaltijd van pasta te wijden. Een onschuldig bericht op haar mobiel, afkomstig van een andere man, werd de aanstichter van een explosie van emoties. Zijn vraag naar de herkomst van het bericht werd met ontkenning beantwoord, maar het venijn van jaloezie liet hen niet onberoerd.

Binnen momenten veranderde hun hereniging in een verhitte discussie, eindigend met haar val op de harde vloer. Het tragische resultaat was haar bewustzijnsverlies, gevolgd door haar dood.

De stad in rouw

Het noodlot had zo snel toegeslagen dat de jongeman, overspoeld door schuld en ontzetting, de politie belde, bekennend wat hij dacht te hebben gedaan. Het daaropvolgende onderzoek bracht de harde realiteit naar boven en de jongeman werd beschuldigd van opzettelijke doodslag. De koude muren van de gevangenis van Lantin zullen zijn thuis zijn voor de komende tijd.

Het verdriet wordt nog verergerd door het feit dat de jonge vrouw een kind achterlaat, wiens leven nu getekend is door dit tragische verlies. Flémalle zal zich deze nacht blijvend herinneren, als een waarschuwing over de verwoestende kracht van jaloezie.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.