Onder de betovering van Campus Magique

Op 10 september transformeert het woonzorgcentrum Jacky Maes zich tot Campus Magique, een betoverende ervaring vol muzikaal spektakel, zoete verleidingen en magische momenten. Van 13:30 tot 17 uur kunnen bezoekers genieten van een zomerse, magische sfeer, met de mogelijkheid om speciale momenten vast te leggen tegen een magisch decor.

Een magische ontmoeting in WZC Jacky Maes

In de warme omhelzing van een nazomerse dag, op 10 september om precies te zijn, openen de deuren van het woonzorgcentrum Jacky Maes zich voor een betoverende ervaring: Campus Magique. Vanaf 13:30 uur tot de klok 17 uur slaat, transformeert dit alledaagse oord zich in een wereld vol magie, waar zowel jong als oud zich kunnen laten meevoeren op de klanken van muziek en de zoetheid van het seizoen.

Zoetigheid en zinderende zomerdranken

De belofte van zomerse zoetigheden hangt in de lucht. Terwijl de aroma’s van versnaperingen je zintuigen prikkelen, kun je nippen aan verfrissende drankjes en cocktails, zorgvuldig bereid om de hitte te verdrijven. Schepen van sociale zaken, Daisy Hoste, licht toe: “We willen iedere bezoeker een sprankje magie laten ervaren, of het nu via een heerlijk hapje, een drankje of de sfeer is.”

Muzikale tonen en randanimatie

Het woonzorgcentrum zal die dag gonzen van activiteit. Verschillende hoeken van de campus, zowel binnen als buiten, zullen leven met muzikaal spektakel en randanimatie. Of je nu wilt genieten van het ritme, of jezelf wilt verliezen in de melodieën, er is voor elk wat wils.

Magische momenten vastgelegd

En zoals bij elke betoverende ervaring, zal er de mogelijkheid zijn om deze speciale momenten vast te leggen. Bezoekers worden uitgenodigd om foto’s te maken tegen het magisch decor, een blijvende herinnering aan een dag vol verwondering.

Voor degenen die meer willen weten of vragen hebben, kunnen contact opnemen via info.wzcjackymaes@bredene.be of bellen naar 059/33 97 70.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be