Officiële opening Expat Center Zeeland afgelast

In verband met de landelijke maatregelen van het Rijk met betrekking tot het coronavirus, is er besloten om de Dag van de Expat/International op donderdag 26 maart 2020 in het Scheldetheater in Terneuzen niet door te laten gaan. Tijdens deze dag zou ook het Expat Center Zeeland officieel geopend worden. Het evenement wordt verplaatst naar oktober 2020.

Sinds september 2019 is het Expat Center Zeeland operationeel en streeft het naar het creëren van een gemakkelijke toegang voor expats en internationals. ‘Feel welcome and at home in Zeeuws-Vlaanderen en Zeeland’, is dan ook de doelstelling. Het Expat Center Zeeland bundelt alle vragen en dienstverleningen voor nieuwe Zeeuwse internationale werknemers en werkgevers. Zo willen we mensen van buiten Nederland die een baan overwegen in Zeeland, optimaal van dienst zijn. Ze kunnen terecht voor ondersteuning en begeleiding bij aankomst, vestiging en verblijf in Zeeuws-Vlaanderen. Ook hun gezinnen en werkgevers kunnen een beroep doen op het Expat Center Zeeland.

Het Expat Center Zeeland is gevestigd in het Stadskantoor Terneuzen. De gebruikelijke openingstijden blijven van kracht: elke woensdag en donderdag van 08.30 tot 16.30 uur kan iedereen binnenlopen. Voor de andere dagen dient er een afspraak gemaakt te worden via info@expatcenterzeeland.com of +31 (0) 639088073. Alle informatie is ook te vinden op de nieuwe website van het Expat Center Zeeland: www.expatcenterzeeland.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *