Ode aan de Zomer: Harmonieën onder de Hemel in Bulskampveld en Transfo Zwevegem

In augustus transformeert de Provincie West-Vlaanderen het provinciedomein Bulskampveld (Beernem) en Transfo Zwevegem in wonderbaarlijke openluchtconcertzalen. Een fonkelnieuwe editie van het muzikale festijn ‘Pakske Natuur’ zal opnieuw de betoverende charme van Bulskampveld benutten. Anderzijds zal de pulserende ‘Pakske Energie’ de industriële kracht van Transfo in Zwevegem opladen. Beide evenementen herbergen de essentie van vorig jaar: muzikale symbiosen tussen verschillende Belgische artiesten, geboren in het hart van unieke landschappen.

Pakske Natuur: Groene Melodieën onder de Bladeren

In het vorige jaar was het debuut van ‘Pakske Natuur’ in het provinciedomein Bulskampveld zo geliefd dat het onmiddellijk uitverkocht was. Op donderdag 24 augustus komt de melodische magie opnieuw tot leven. Die Verdammte Spielerei, het ‘zotste wandelorkest van het Westelijk Halfrond’, zal de ether vullen met hun klanken, vergezeld van Wim Segers (Vibrafoon), Hanne Roos (sopraan) en Flip Kowlier. Het publiek zal hen zien optreden onder de schaduwen van de bomen, op een grasveld bezaaid met avondsterren.

Pakske Energie: Een Elektrische Echo in Transfo Zwevegem

De resonantie van Die Verdammte Spielerei zal zich op donderdag 10 augustus uitstrekken tot Transfo Zwevegem. De vonken van hun optreden worden nog feller wanneer ze vergezeld worden door Wim Segers, Hanne Roos en de muzikale meester, Piet Goddar, beter bekend als Ozark Henry. De avonden komen tot leven vanaf 18 uur, terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. In samenwerking met het Urban Café en de zomerbar in Transfo Zwevegem wordt er voor elke bezoeker een lokaal brouwsel of een non-alcoholische nectar aangeboden. De muzikale symfonieën beginnen te spelen om 20 uur, maar voordat de noten weerklinken, wordt er aangepaste animatie voorzien om de gasten te vermaken. Een toegangsticket kost 15 euro en wees er snel bij, want de zitplaatsen zijn beperkt door de exclusiviteit van de concerten en de locatie.

Om een zitplaats in dit zomerse muzikale paradijs te reserveren, bezoek:

www.west-vlaanderen.be/pakskenatuur

www.west-vlaanderen.be/pakske-energie

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *