Nederlandse vocalisten zullen Brugge betoveren

Owla Brugge verwelkomt op 7 oktober 2023 het Nederlandse zangduo Jaap Reesema & Do voor een avond vol muzikaal vuurwerk. Terwijl het muziekterrein zich voorbereidt op de Uilenfeesten, zijn fans al enthousiast over dit aankomende vocale spektakel.

Owla Brugge in afwachting van vocaal spektakel

Hoewel Owla Brugge zich opmaakt voor de feestelijke komst van ambiancemakers Willy Sommers, Laura Lynn en Frans Bauer op de derde editie van de Uilenfeesten morgen woensdag (23 augustus), richt het zich ook vol verwachting op de komst van een muzikaal duo dat met recht en reden tot de top van de Nederlandse muziekindustrie behoort. Zaterdag 7 oktober 2023 zal de locatie worden verlicht door de vocale magie van Jaap Reesema en Do.

Jaap Reesema: Een orkaan van hits

Jaap Reesema, die zich manifesteerde als een vocale kracht in de muziekwereld, heeft Vlaanderen keer op keer betoverd. Zijn doorbraak in 2018 met ‘Ellie’, in samenwerking met dj/producer Regi, was slechts het begin. Volgende hits zoals ‘Summer Life’, ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ en vele anderen hebben de muzikale horizon van Vlaanderen verrijkt en bevestigden zijn status als een onstuitbare hitmachine.

Do: Een nachtegaal met een wereldgeluid

Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, heeft met haar engelachtige stem een speciale plaats in de harten van de Vlamingen veroverd. Haar muzikale debuut met ‘Heaven’, en de onvergetelijke samenwerking met Marco Borsato in ‘Voorbij’, heeft haar gevestigd als een van de grootste zangeressen van haar generatie.

Een avond om te herinneren

Het samensmelten van deze twee giganten op het podium belooft een avond vol onvergetelijke muzikale hoogstandjes in Owla Brugge.

Tickets en informatie voor dit betoverende concert zijn verkrijgbaar via owlabrugge.be

( tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )