‘Natuurfestival’ op zaterdag 6 oktober in Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne (De Panne)

 

Op zaterdag 6 oktober organiseert de Provincie West-Vlaanderen samen met de gemeente De Panne en de Vlaamse Overheid het ‘Natuurfestival’ in het Provinciaal Bezoekerscentrum Duinpanne in De Panne. Het festival is gratis.

Tijdens het Natuurfestival is de parking in de Olmendreef niet toegankelijk. Er is parking voorzien op het Koningsplein. Er is een gratis pendelbusje tussen de parking en het terrein.

Programma
Het Natuurfestival start om 14 uur. Er zijn verschillende themawandelingen en vanaf 14.30 uur is er een openluchtdorp met tal van activiteiten voor groot en klein. Er zijn infostanden, workshops en spelletjes rond de thema’s boom, geluid en licht en donker.

Om 17 uur gaat de namiddag over in een festival met muziekoptredens. Onder andere ‘Theater Tieret’, ‘Empty Door’ en ‘Café con Leche’ verschijnen op het podium. Rond de festivalweide zijn er doorlopend verschillende workshops en activiteiten zoals nachtdeathride, nachtbadminton, fakkeldans, middeleeuws re-enactment, enz. Afsluiten doet het Natuurfestival met ‘Radio Guga’, de groep rond Guga Baul.

Praktisch

Plaats: Bezoekerscentrum Duinpanne, Olmendreef 2 in De Panne
Data: zaterdag 6 oktober vanaf 14 uur
Prijs: gratis

[ www.west-vlaanderen.be/natuurfestival ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *