Muzikale Tsunami met Les François Raast Deze Morgen Over Koekelare: Dolle Dinsdag Zal Het Concertplein Doen Denderen


Feestcomité Voorzitter Bert Dehullu is trots met deze allesverzengende symfonie van talent en opwinding, geheel kosteloos in Koekelare!

Maak je klaar voor de muzikale aardbeving die de eerste van de ‘De Dolle Dinsdagen’ wordt genoemd! Reeds als een icoon binnen het muzikale landschap, komt het Feestcomité Koekelare dit jaar terug met een wraakactie die haar weerga niet kent! Tijdens deze mooie dinsdag, verandert de doorgaans serene marktdag in een tornado van muzikale opwinding. Artiesten van allure, wiens namen het hart van elke muziekliefhebber sneller doen kloppen, zijn de sterren van dit sensationeel wilde spektakel.

Bert Dehullu:”Dit is ook een daverend eerbetoon aan de Gemeente Koekelare en onze geweldige sponsors!”

Bereid je voor op de muzikale vloedgolf van Les François! Op dinsdag 25 juli 2023, stipt om 10.00 uur, zal Les François, met diepe wortels in het hart van Koekelare, een ware orkaan van de grootste Franse pophits ontketenen. Het publiek zal volledig worden ondergedompeld in een sfeer van Franse zomerse passie. Deze band weet het publiek tot op het bot te bezielen en te laten smachten naar meer!

Met een tweede Dolle Dinsdag die bol staat van vreugde, passie en muzikaal genot, wordt deze Dolle Dinsdag 2023 opnieuw met een geweldige knal ingeluid. En dit allemaal GRATIS, dankzij de heldhaftige ondersteuning van de Gemeente Koekelare en onze gewaardeerde sponsors. Mis dit muzikale spektakel niet, het zal Koekelare tot in haar diepste kern doen beven! Hopelijk zullen de weergoden dit alles ook waarderen.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *