Middelkerke’s Majestueuze Muzikale Molenwiel: Joe’s Gigantisch Reuzenrad Eclipt de Zomer!

Middelkerke, de parel van de Belgische kust, heeft deze zomer de primeur met het grootste reuzenrad ooit aan het Belgische strand. Joe tilt je letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogten, waar de beste muziek jou zal omhullen terwijl je het adembenemende uitzicht in je opneemt.

Hoogtepunt van Hoogvliegend Plezier!

Tot en met zondag 3 september is de hemel de limiet in het Joe Reuzenrad. Hier kun je je laven aan het meest prachtige panorama terwijl de beste tunes je zomerse vibe nog intenser maken. Elk weekend, tot en met zondag 6 augustus, wordt dit spectaculaire uitzicht gekoppeld aan live radio, zodat je de Joe-dj’s in actie kunt zien. Van 12u tot 22u zetten zij de Joe-radiostudio op zijn kop! Naast dit hoorspel op hoogte zijn er tijdens de weekenden tal van andere leuke activiteiten gepland. Beroemde gasten komen langs om het spektakel te beleven, en er zijn talloze verrassingen voor de bezoekers.

Wandelen met je Woef: De Leukste Hondenwandeling!

Maak je klaar voor een unieke ervaring op zondag 9 juli. Pak je trouwe viervoeter en doe mee aan ‘De Leukste Hondenwandeling’, een prachtige 5 km lange tocht die start aan het Joe Reuzenrad op het Arthur de Greefplein. De wandeling is niet alleen leuk voor jou en je hond, maar met je deelname steun je ook het dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Feest aan de Voet van het Rad!

Elke zaterdag tussen 20u en 22u bouwen we een feestje aan het Joe Reuzenrad. Met een dj-set vanaf het dakterras van de Joe-studio laten we de zeedijk van Middelkerke op haar grondvesten schudden. Daarnaast verzorgen we elke vrijdag, zaterdag en zondag live radio aan de voet van het Joe Reuzenrad. Bekijk hier wie wanneer presenteert. Kom naar Middelkerke, beleef de sensatie van je leven in het gigantische reuzenrad en laat je meevoeren door de muzikale magie van Joe.

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )