Micha Marah hoofdact op de Kortemarkse Kermisfeesten


Kortemark kan bij het einde van deze zomervakantie weer kermissen. De foorkramers geven partij, er is een rommelmarkt en er wordt als vanouds gekoerst. In de marge zijn er ook de Kermisfeesten: optredens voor de senioren in OC De Kouter. Dat is een initiatief vanuit het Sociaal Huis, de gemeente, het lokaal dienstencentrum en de seniorenadviesraad.
Op dinsdag 29 augustus zijn de inwoners van alle deelgemeenten welkom, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde, De Bottelarij en Sint-Jan de Deo. Op woensdag 30 augustus is het dan de beurt aan de inwoners van Kortemark, samen met een delegatie van inwoners van Blijvelde en de Bottelarij.
Programma
De shownamiddag begint telkens om 14 uur en duurt tot 17 uur. Op het programma staan een optreden van clown Rocky, het showballet Showcase, en optredens van Johnny Clarysse en van Micha Marah.
Kaartenverkoop
Alles vindt plaats in OC De Kouter in de Ichtegemstraat 2A, kaarten kosten standaard 2 euro. Je kunt ze vanaf dinsdag 1 augustus kopen aan het onthaal in De Roende of het lokaal dienstencentrum De Wimperlinde (beiden in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark) of bij de verantwoordelijken van de verschillende seniorenverenigingen.
Kaarten kunnen gekocht worden tot en met dinsdag 22 augustus.