Martin Heylen spreekt in Ichtegem over familiegeheimen

Vlaamse journalist Martin Heylen komt op 28 september naar OC De Ster in Ichtegem om te spreken over zijn ontdekking van een onbekende familietak in Amerika. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met de Ichtegemse bibliotheek en Gezinsbond Ichtegem.

Op een herfstachtige avond, donderdag 28 september, zal het OC De Ster in Ichtegem gevuld zijn met verwachtingsvolle luisteraars. Allen komen ze voor Martin Heylen, de gerespecteerde Vlaamse journalist die hen zal meenemen op een reis van zelfontdekking en verborgen familiegeschiedenissen.

De verborgen familiebanden onthuld

In de befaamde reeks “Uncle Martin”, die het publiek betoverde op VRT één, stuitte Martin Heylen op een onthullende ontdekking – een familie die hij nooit had gekend, wachtend over de Atlantische Oceaan. De gevoelens, de spanning van het eerste contact, en de onvermijdelijke reflecties over identiteit en afkomst komen aan bod tijdens zijn anderhalf uur durende presentatie op 28 september, aldus Geert Vandaele, schepen van bibliotheek.

Het diepgravende onderzoek van Heylen, vervat in zijn boek “Ik dacht dat ik een kleine familie had”, wordt verder uitgelicht. Terwijl hij fragmenten deelt, verrijkt hij het publiek met visuele pareltjes uit de tv-reeks, wat de verhalen een extra dimensie geeft.

Samenwerking in dienst van de gemeenschap

Deze leerzame avond is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen de Ichtegemse bibliotheek en Gezinsbond Ichtegem. Voor zij die geïnteresseerd zijn in deze diepgaande, ontroerende lezing, zijn tickets beschikbaar voor 10 euro. Deze kunnen bemachtigd worden via de bibliotheek of via ichtegem.gezinsbond.be

Voor verdere informatie, gelieve contact op te nemen met: Annelien Roose, dienst communicatie: t 059 34 11 20 of communicatie@ichtegem.be

( Tekst door Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *