Lichtervelde, winnaars van de fotozoektocht in de bloemetjes

 

 

 

Tijdens de maanden juli en augustus organiseerde het gemeentebestuur een fotozoektocht in en om onze gemeente. Deze editie werd opnieuw een succes met 690 ingediende antwoordformulieren.

Uit de correcte deelnemingsformulieren kwam het formulier van Hugo Haesaert uit Lichtervelde als dichtste benadering van de schiftingsvraag uit de bus. Hij sleept dan ook de hoofdprijs, een pakket Kadobonnen t.w.v. €200, in de wacht.

De andere prijzen (een pakket Kadobonnen t.w.v. €30) gaan naar: Eveline Van Gelder (Houthulst), Rudy Demeulenaere (Lichtervelde), Anneline Maeghe (Lichtervelde), Marnick Heirewegh (Izegem), Dirk Oosterlinck (Izegem), Vic Vinckier (Lichtervelde), Martin De Gheselle (Ichtegem), Jonas Allaert (Lichtervelde), Kevin Debaeke (Lichtervelde) en Evi Vanlerberghe (Merkem). Deze mensen ontvangen bovenop het pakket Kadobonnen ook nog het boek ‘De kracht van Liefde’. Deze verhalenbundel wordt door de auteur, Chris Ardyn, persoonlijk geschonken n.a.v. een verwijzing tijdens de zoektocht naar de auteur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *