Lichtervelde : extra maatregelen voor vzw ‘t HOF

Deze maatregelen hebben enkele gevolgen voor de bewoners, gebruikers en bezoekers van het WZC ’t Hof. Ze gaan allen in op donderdag 12/03/2020 en lopen ten minsten tot en met 13/04/2020.

Een overzicht:
We sluiten de cafetaria.
Bezoek aan het woonzorgcentrum wordt enkel toegestaan van 14u tot 18u. Buiten deze uren kan bezoek enkel op afspraak.
Bezoekers moeten zich registreren aan het onthaal. We vragen hierbij volgende gegevens: naam bewoner, naam bezoeker, adres bezoeker en telefoonnummer en/of mailadres.
Kinderen jonger dan 16 jaar worden niet toegelaten in het gebouw.
Alle gemeenschappelijke activiteiten en evenementen met externen zijn geannuleerd (modeshow, eucharistievieringen, …).
We vragen om geen direct fysiek contact (hand geven, kussen, omhelzen, knuffelen) te hebben.
We wijzen graag nogmaals op het belang van de toepassing van algemene voorzorgsmaatregelen zoals handhygiëne en een goede persoonlijke hygiëne.
Bezoekers die zich aanmelden en onlangs in een hoog-risicogebied hebben verbleven of die onbeschermd contact hadden met een (waarschijnlijke) Corona-patiënt, worden verzocht het woonzorgcentrum niet te betreden en hun bezoek uit te stellen tot minstens 14 dagen na hun terugkeer/onbeschermd contact.
We willen benadrukken dat er op vandaag geen besmetting is vastgesteld bij medewerkers, bewoners of bezoekers. Er is zeker geen reden tot paniek.
Bij verdere vragen kan je steeds bij ons terecht. Je bereikt ons het best via tel. nr. 051 72 24 10 of wzcthof@ocmwlichtervelde.be .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *