Leffingeleuren 2023 onthult haar uurschema en verrassingen

Leffingeleuren 2023 komt dichterbij en heeft zijn uurschema en de lijst met opkomende artiesten onthuld. Een opvallende verandering dit jaar is de transformatie van ‘de Kapel’ naar Apollo.

Leffinge, 16 augustus 2023, 14:14 uur

De klok tikt voor muziekliefhebbers

Terwijl de dagen snel verstrijken, is het slechts een maand verwijderd van het fameuze Leffingeleuren muziekfestival. Dit jaar markeert de 46e editie van dit geliefde evenement, dat zal plaatsvinden van 15 tot 17 september.

Jong talent in de schijnwerpers

Naast gevestigde artiesten is Leffingeleuren trots op het ondersteunen van aanstormend talent. Dit jaar is er een schitterende reeks jonge artiesten die via vi.be voor ‘Busker Street’ zijn geselecteerd. Bovendien beloven de DJ’s de sfeer buiten te verhogen met hun opwindende sets.

Een nieuw gezicht voor ‘de Kapel’

Dit jaar brengt het festival ook vernieuwing in zijn podia. De geliefde ‘Kapel’ wordt nu hernoemd naar Apollo, met een flamboyante en abstracte tempelachtige esthetiek die ook doorwerkt in de nieuwe DJ Booth.

Ticketinformatie

Voor enthousiaste bezoekers variëren de ticketprijzen van €33 tot €72, afhankelijk van de gekozen dagen en opties. Kampeerders kunnen ook genieten van speciale tarieven voor het weekend.

https://www.leffingeleurenfestival.be/timetable

Geschreven door Andy Vermaut en Serge Jansen van westnieuws.be.