Kwispelende Hoop voor Hondenliefhebbers met Kwispeldag in de Diksmuidse Zomerbar El Dorado op zondag 6 augustus 2023…

Onder de gouden zonnestralen van het zomerseizoen, brengen wij met zowel tederheid als betreurenswaardig nieuws onze geliefde volgers op de hoogte.

De Schaduwzijde van de Zomer

Verstrikt in de drukte van onze dagelijkse zorgen binnen het gezellige toevluchtsoord van MLM-Bullies, vinden we onszelf dit seizoen tegenover een uitdaging. Het gebrek aan handen binnen onze bakkerij, een plek waar de geur van vers brood en warme gebakjes zich vermengt met het gelach van onze medewerkers, leidt tot een spijtige realiteit. De onvermijdelijke consequentie is dat we deze zomer geen open dagen kunnen organiseren in onze opvang voor bulletjes.

Deze open dagen, welke altijd doordrenkt waren met vreugde en gedeelde ervaringen, brachten ook broodnodige middelen op voor de dure dierenkliniekkosten voor onze bulletjes. De organisatie van dergelijke dagen vraagt echter zoveel werk en zorg dat het ons dit jaar ontbreekt aan zowel de tijd als de energie om dit alles tot stand te brengen.

Een Zilveren Lining: De Kwispeldag

Echter, onder de zware wolken van teleurstelling gloort een zilveren rand. Wij zullen op zondag 6 augustus aanwezig zijn met een stand op de Kwispeldag, georganiseerd door zomerbar EL DORADO in Diksmuide, Nijverheidsstraat 1.

Alle hondenliefhebbers zijn van harte uitgenodigd, met of zonder hond, om deel te nemen aan deze speciale dag. Met verschillende verkoopkraampjes en hondenworkshops belooft het een dag vol plezier en vreugde te worden. U zult daar zowel papa Roland als mijzelf vinden bij onze verkoopstand ten behoeve van ons MLM-Bullies-opvanghuisje.

Heeft u zin in een gezellige middag uit, al dan niet vergezeld door uw trouwe viervoeter? Wenst u te genieten van een verfrissend biertje of een verleidelijke cocktail? En zou u graag eens een babbeltje met ons slaan aan ons verkoopstandje? Kom dan zeker langs op zondag 6 augustus tussen 10u en 19u bij zomerbar El Dorado.

( Tekst Andy Vermaut vanuit Londen en Serge Jansen van www.westnieuws.be )