Kunst verlicht de ziel van WAAK-medewerkers

WAAK, een maatwerkbedrijf, opent zijn deuren naar de wereld van kunst door samen te werken met DURF2030 en kunstenares An Verstraete in het project ‘Holly wordt CEO’. Dit initiatief is ontworpen om WAAK-medewerkers een platform te bieden om zich te verdiepen in en te reflecteren op kunst, waardoor ze een verrijkte ervaring en een vernieuwd perspectief op hun dagelijkse werk krijgen.

25 augustus 2023, 10:00 uur, WAAK, Heirweg 125, Kuurne

De schoonheid van kunst in het hart van het maatwerk

In een wereld waar de werkelijkheid vaak koud en onpersoonlijk kan zijn, brengt de warmte van kunst een verfrissend perspectief. Het maatwerkbedrijf WAAK, dat steeds heeft geloofd in het doordringen van kunst in hun ethos, heeft nu een nieuwe dimensie geopend in hun artistieke benadering. Een samenwerking met DURF2030 en de begenadigde kunstenares An Verstraete heeft geleid tot een fascinerend initiatief genaamd ‘Holly wordt CEO’.

Een dialoog tussen kunst en dagelijkse inspanningen

Het is niet zozeer de kunst zelf, maar de dialoog die het oproept, die centraal staat in dit avontuur. Het stelt de medewerkers van WAAK in staat om hun gedachten, reflecties en gevoelens met kunst te verstrengelen, waardoor een poëtische symfonie van gedachten en conversaties ontstaat. Het doel? Het verrijken van de ziel en het versterken van het moreel van diegenen die hun dagen doorbrengen in het hart van WAAK.

De stem van de gemeenschap

Axel Ronse, een bepalende stem in deze artistieke samenwerking, zal de details en de inspiratie achter dit bijzondere project delen tijdens een persmoment. Hij vertegenwoordigt niet alleen de stem van de gemeenschap, maar ook de brug tussen artistieke expressie en maatschappelijk engagement.

Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be.