Koninklijke Vreugde Eruptie: Spectaculair Concert en Pyromagische Show in het Jubelpark

Vlammende klanken van Belgisch talent komen samen in een symfonie van eerbetoon ter viering van de Nationale Feestdag en het 10-jarig koningschap van koning Filip. Wees getuige van dit groots spektakel, live of vanuit de comfort van uw huiskamer, op 21 juli!

Een Zinderend Epos in het Hart van Brussel

Voor het tweede jaar op rij transformeert het Jubelpark, door de hand van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister, in een majestueus amfitheater waar de echo’s van vreugde de hemel zullen raken en de festiviteiten van de 21e juli een onvergetelijke climax zullen beleven.

Het gouden jubileum van Koning Filip’s regentschap valt dit jaar samen met de Nationale Feestdag. Een kosmisch toeval dat ons een dubbele reden geeft om ons in de nachtelijke mantel van ‘Happy Belgium!’ te hullen, onder het toeziend oog van de koninklijke familie.

Een Sterrenhemel op Aarde

Om 21 uur zullen de sterren van het Belgisch firmament de podium betreden, met een concert dat niet alleen de koning eer bewijst, maar ook de Belgische helden van de afgelopen tien jaar viert. Een muzikale waterval zal neerdalen, vergezeld door het betoverende ritme van een orkest onder leiding van Michel Bisceglia.

Terwijl de nacht zich verdiept, zal een duizelingwekkend spektakel van lasers, lichten en vuurwerk, gecreëerd door de Vereniging ter Bevordering en Promotie van Brussel, de nachtelijke hemel in brand zetten. Vanaf 23 uur wordt de avond afgerond met een explosie van schoonheid.

De Smaak van Feestelijkheid

Voedselwagens en bars zullen verspreid staan in het park, terwijl grote schermen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van deze unieke show. Het concert en de lichtshow zullen daarnaast uitgezonden worden op de nationale televisiezenders VRT 1, Play4, La Une en BRF, evenals op TV5 Monde.

Verbluffende Ensemble van Artiesten

Bereid je voor op de muzikale magie van Ozark Henry, Mentissa, Gustaph, Colt, Paul Michiels, Rori, Axelle Red, Daan, Amber Broos, Loïc Nottet, Camille en Hamza op 21 juli 2023.

Bezielende Gastheren en Gastvrouwen

Laat je door de avond leiden door de charmante presentatoren: Peter Van de Veire (VRT 1), Kat Kerkhofs (Play4), Joëlle Scoriels (La Une) en Volker Krings (BRF).

Voor meer details over de artiesten en de avond, bezoek de officiële website van de Nationale Feestdag: https://2107.be/concert-vuurwerk/?lang=nl

( Tekst Andy Vermaut en Serge Jansen van www.westnieuws.be )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *